Ichthus-TafelTennisToernooi Ichthus-TafelTennisToernooi

Vrijdag 4 november wordt er in de Ichthuskerk weer een TafelTennisToernooi gehouden!

De “formule” zal inmiddels bekend zijn: de hele kerkzaal wordt ontruimd om plaats te bieden aan maar liefst 9 tafeltennistafels. Dit oergezellige toernooi wordt inmiddels voor de 6e keer gehouden!

Inmiddels hangen de opgavelijsten in de hal en kun je je opgeven. Opgeven kan ook door een mailtje te sturen naar renke@planet.nl of een telefoontje of appje naar 06 2273 2596

Voorgaande edities waren alom gezellig met naast de spelers ook een mooie groep supporters/kijkers. We hopen dat dit ook dit keer weer het geval is. Er zal zeker weer koffie/ thee en een hapje en drankje zijn!

De poule-indelingen zullen weer aangepast worden aan de uitslagen van de vorige editie. Je kunt dus gewoon “promoveren” en “degraderen”. Het is een open toernooi dus nodig vrienden, bekenden, buren, en wat dies meer zij van harte uit om mee te doen.

Het toernooi start om 19:00! Neem, als je dat hebt, je eigen, duidelijk gemerkte 😊, batje mee. Voor de onkosten vragen we een kleine bijdrage. Richtlijn: € 3,- per deelnemer.

De vorige editie was er de avond van tevoren gelegenheid om al even te spelen. Dat is goed bevallen en doen we het dit jaar weer. Op donderdagavond 3 november dus gelegenheid om vrij te spelen. Vanaf 19:00 zijn jullie welkom en dan zien we wel hoe laat het wordt 😊. Als extraatje dit jaar: Harmen zal aanwezig zijn om daar waar gewenst training en aanwijzingen te geven.

We hopen weer op een gezellig en sportief evenement.

Met sportieve groeten en tot dan!

Rik Kuiper, Harmen Leskens, Helmus Visscher, Gert Walinga

 
terug