Meet&Movie van zondag 31 januari Meet&Movie van zondag 31 januari
Bij de Meet&Movie van zondag 31 januari hebben we een film gekeken via Netflix. In verband met de corona maatregelen kon dit helaas niet gezamenlijk in de kerk maar we hebben het toch gezamenlijk online gekeken. Via een website keken we tegelijkertijd de film "The Intern". De film gaat over een enthousiaste oude man die het pensioen zat is en gaat solliciteren bij een hippe online kledingwinkel.
De film was grappig en hartverwarmend.
Het was fijn om op deze manier toch nog samen met de rest iets te kunnen doen. Tijdens de film kon je namelijk met elkaar chatten waardoor het toch nog soort van leek alsof je samen de film keek.
Al met al was het een gezellige filmavond op afstand.
 
Merlijn
 
Het was fijn om op een andere manier toch met elkaar in contact te zijn geweest. Ieder in zijn eigen huis keken we toch samen naar dezelfde film, met behulp van NetflixParty. We hebben na de film nog even gepraat via de aanwezige chat. We vonden het wel jammer dat we elkaar niet konden zien. Dus de volgende keer zullen we ook nog gaan videobellen, dan kunnen we elkaar ook zien.
 
De volgende jeugdactiviteit staat gepland voor 14 februari 2021. Dan is er weer Jeugdkerk. De volgende Meet&… staat gepland voor 28 februari 2021.
 
Hannah en Margriet
 
terug