Ontmoetingscafé Ontmoetingscafé

Met veel trompetgeschal is vorige maand de start van het ontmoetingscafé (op 8 september jl.) aangekondigd. Maar helaas, door omstandigheden kon het op die avond niet doorgaan. De eerstvolgende opening van het café is nu op vrijdag 13 oktober a.s. Als compensatie voor het niet doorgaan van de avond op 8 september wordt er op vrijdag 13 oktober a.s. geen entree geheven en zal ook niet worden gevraagd naar de geboortedatum (…). We verwachten veel inhaalontmoetingen en inhaalgesprekken waarbij het goed is om te weten dat in het café geen sprake is van controversiële onderwerpen. De deuren en de bar gaan open vanaf 21.00 uur.
Leden van de Hoofdhof en Ichthus, jong en oud, zijn van harte welkom.
De verbouwing van de ruimtes in de Hoofdhof is inmiddels afgerond. Dus op vrijdag 13 oktober a.s. kunnen we weer terecht in onze oorspronkelijke ontmoetingsruimte.

Wie wil er nou niet met een glas wijn of biertje op deze banken plaatsnemen en in gesprek gaan met de andere bankzitters?

Het Ontmoetingscafé gaat in principe op de oude voet verder. Dit kalenderjaar zal het Ontmoetingscafé nog geopend zijn op vrijdag 13 oktober, vrijdag 10 november en vrijdag 8 december
Jullie zijn van harte uitgenodigd!

Namens het Ontmoetingscafé.
 
terug