Protestantse Kerk in Nederland
Hoofdhofgemeente
 
 
Predikant Hoofdhofgemeente Predikant Hoofdhofgemeente

Marijn Rohaan-Bisperink

Ik ben Marijn Rohaan. Sinds mei 2019 ben ik de predikant van Protestantse Gemeente ‘De Hoofdhof’ in Berkum. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag (60%).

Ik vind het heel waardevol dat ik in mijn werk als predikant dagelijks bezig mag zijn met geloof én met mensen op allerlei levensmomenten.

Als predikant bied ik graag een luisterend oor. Heb je iets op je hart dat je graag kwijt wil, laat het me weten. Ik geniet er ook van samen te vieren, met jong en met oud, in allerlei vormen. Graag ga ik de zoektocht naar manieren van kerk-zijn voor de toekomst.

Ik heb  van 2004 tot 2011 theologie gestudeerd aan de Protestantse Theologische Universiteit. Na mijn afstuderen heb ik met veel plezier gewerkt als jongerenpastor in Steenwijk en als predikant in Vollenhove.

Binnen de theologie is de ethiek mijn grootste interesse; ik houd van de bezinning op het geleefde leven. Tijdens mijn studie heb ik me beziggehouden met de reflectie op levensloop, werk en de ouder wordende mens. Binnen de cursus ‘Theologische Vorming voor Geïnteresseerden’ in Kampen geef ik mijn enthousiasme voor ethiek graag door.

Ik ben getrouwd met Hans Bisperink, hij werkt als dierenarts bij DAP Zwolle-Zwartewaterland. Samen hebben we drie kinderen.

Ik hoop u en jou te ontmoeten bij één van de vele activiteiten in de kerk!

Een hartelijke groet,
Ds. Marijn Rohaan


Ds. Marijn Rohaan
Boogmakerstraat 27
8043 AP Zwolle
dsmarijnrohaan@gmail.com
06-53203778
terug
 
 
 
 
Informatie

klik op het logo voor de tip
 


Toen was geloof nog heel gewoon. In de dienst van 16 augustus denken we na over geloof vroeger en nu.

Kerkweg 26
8024 AN Zwolle (Berkum)
route

 


Kerkblad De Hoofdhof
   
Klik op logo voor meer informatie
Persbericht Muziek met een Plus
 

Beleidsplan 2016 - 2021
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.