Engelenproject Engelenproject
Kerstengelenproject adventsperiode 2020                                    

Je komt als geroepen!

Heeft U dat ook wel eens? Het gevoel dat onverwacht bezoek komt als geroepen? Net op het moment dat je het nodig hebt stapt er onverwacht iemand binnen.  Je wordt er even blij van.
In gedachten noemen we zo'n bezoeker vaak een engel. 

In de praktijk van het leven zíjn we soms een engel, en soms zijn we iemand die wel een engeltje kan gebruiken.

Het zou mooi zijn als in deze donkere tijd van het jaar engelen in Berkum op stap zouden kunnen gaan! Nu is binnen komen in deze tijd van corona wat lastig, maar gelukkig zijn engelen vindingrijk.  Het is in dit geval al voldoende dat ze iets bij de deur zetten of door de brievenbus gooien. Met als enige afzender: een engel van de Hoofdhof.

Zou U zo'n engel willen zijn?  Heeft U er plezier in om iets anoniem bij iemand te bezorgen? Dat kan een mooi gedichtje zijn, een mooie kaart of iets lekkers. U kunt zelf iets bedenken. Gewoon een lief gebaar naar iemand die dat goed kan gebruiken.  Geef U dan op als engel!

Weet U iemand (hoeft helemaal geen Hoofdhof-lid te zijn) die wel een steuntje in de rug  kan gebruiken. De redenen kunnen heel verschillend zijn en worden uiteraard  niet vermeld. En alleen leeftijd is zeker geen criterium! Geef dan naam en adres door!

In de hal van de kerk staat een doos waarin U uw aanmelding kwijt kunt. U kunt er ook de namen in doen van mensen waarvan u vindt dat er een engel langs mag gaan.  
Je kunt ook mailen naar:
Fokje Duursema     fduursema@ziggo.nl
Desiree Lips           desireelips@kpnplanet.nl

In de eerste week van december koppelen wij de engelen en de opgegeven adressen aan elkaar. Dan kunnen engelen op pad gaan, en verschijnt er hopelijk een glimlach op het gezicht van vele mensen. 
 
terug