Hoofdhof fotoboeken

   

 

Senioren middag 23 mei 2023


Ieder jaar organiseerde de diaconie het zg. seniorenreisje. Met de bus aan het begin van de middag  naar een bepaalde bestemming, ter plaatse beëindigd met een koffietafel en weer terug naar de opstapplaats (Hoofdhofkerk). Dick Smilde regelde de bus, chauffeur en de te bezoeken locatie. Echter, de bus en chauffeur waren niet langer beschikbaar en Dick Smilde had al laten weten een stapje terug te doen. Op deze plek willen Dick nog eens graag bedanken voor zijn jarenlange reisbemiddeling.
In plaats van het seniorenreisje richtten we ons voor dit jaar op een gezellige seniorenmiddag in de kerk, met muzikale medewerking van Good Folk (trekzakmuziek), en traditiegetrouw beëindigd met een koffiemaaltijd.
De deelnemers werden in de hal van de kerk ontvangen met muziek van Good Folk. Om 14.30 uur had iedereen een plekje gevonden aan één van de 7 tafels vooraan in de kerk. Bart ten Have heette iedereen, mede namens Anne Schippers, van harte welkom. Vervolgens werd koffie/thee en een vlaai geserveerd, terwijl Good Folk hun muziek speelde. Good Folk bracht niet alleen muziek, maar gaf ook uitleg over de muziekinstrumenten, een onderhoudend historisch verhaal en een quiz. Tussendoor werd er nog een koffie-/thee ronde gelopen. Tijdens het spelen van Good Folk kon iedereen met elkaar in gesprek of even langs één van de andere tafels. Dus het was een gezellige en levendige sfeer.  Om 16.30 uur begon de koffiemaaltijd met een kom heerlijke soep. Belangstellend werd gevraagd wie de soep had gemaakt. Het antwoord was: Unox…. Voor sommige deelnemers was er nog een 2e kom beschikbaar.
Op de tafels was al krentewegge geserveerd alsmede brood, hartig en zoet beleg en drinken. Nadat de soep was genuttigd werden de kroketten aangeleverd en geserveerd. Nadat iedereen de soep, kroketten, krentewegge en brood genuttigd hadden was het ongeveer 17.30 uur. Zo te horen en te zien hadden de 35 deelnemers het heerlijk gevonden en prima naar de zin gehad. Want, behalve het eten en de muziek waren het vooral en vanzelfsprekend de onderlinge contacten die deze middag tot een geslaagd samenzijn maakten. Bart ten Have sloot het samenzijn af met een dankgebed.
Anne Schippers en Bart ten Have waren vanuit de diaconie de initiatiefnemers en hadden bij de voorbereiding en na afloop de hulp van Aart Schippers, Wietske Kooiker, Nita Rozendal en Jan Post.

Diaconie
 

Bekijk alle foto's
 
Pinksterdienst 2022

Bekijk alle foto's
 
De kerk en haar zalen

Bekijk alle foto's
 
Paaswandeltheater 2022

Het was een stralende 2e Paasdag, waar de spelers met passie het verhaal rond het Bijbelse Paasfeest vertelden of uitspeelden. De ongeveer 150 bezoekers, genoten van het verhaal en ook van de ontluikende natuur. Na afloop was er iets te drinken met lekkere koekjes, buiten, bij de blokhut. Onze dank gaat uit naar de medewerking van de Scouting, kinderboerderij en de COOP. Meer foto's zijn te vinden op Hoofhof.nl.
Namens het “ Kerk in de wijkteam”, Ineke Neuteboom-Visser
 

Bekijk alle foto's
 
Pasen 2021


 

Bekijk alle foto's
 
Top2000 Dienst 13 december 2020

Bekijk alle foto's
 
22 november 2020, Eeuwigheidszondag

Bekijk alle foto's
 
27 september 2020, Gemeentezondag

Op zondag 27 september vond een geslaagde gemeentezondag plaats. In hagepreek, sport en spel, muziek en koffie verkenden we het goede leven!

Bekijk alle foto's
 
28 juni 2020, Overstapdienst

Bekijk alle foto's
 
Pasen 2020

Bekijk alle foto's
 
2 februari 2020, Dopen Coen Bisperink en onthulling vleugel

Bekijk alle foto's
 
5 januari 2020, bevestiging nieuwe ambtsdragers

Bekijk alle foto's
 
26 mei 2019, Bevestiging Ds. Marijn Rohaan - Bisperink

Bekijk alle foto's
 
Barbecue 2012

Bekijk alle foto's