Protestantse Kerk in Nederland
Hoofdhofgemeente
 
 
Kunst in de Kerk Kunst in de Kerk
We hopen graag met alle kijkers in te gaan op de vraag: hoe de kerkdienst in beeld wordt gebracht. We hopen dat we het niet meer hoeven te hebben over óf hij wel in beeld is. Maar bijvoorbeeld: hoe close-up wilt u de dominee, moet alles van dichtbij in beeld of is het rustiger om de kerkzaal in z’n geheel te laten zien. Wilt u het kinderpraatje zien en de organist? Daar willen we graag uw mening over weten en daarom krijgen de kijkers in Berkumstede binnenkort een vragenlijstje in de bus.

Ook in de kerkdienst wordt soms wat op het beamerscherm getoond, en daarover zijn de meningen (ook) verdeeld. We horen graag van u allen, wat u vindt van hoe het nu gaat. Het Kernteam Eredienst zal in samenwerking met de beamergroep proberen een vorm te vinden die voor iedereen prettig is.

Op het moment dat u vragen, suggesties, of klachten hebt, kunt u zich bij mij melden. Als “hoofd beamerzaken” is mij gevraagd om de knelpunten te verzamelen en door te spelen naar de koster en zo nodig naar de installateur. U kunt me altijd bellen of mailen. Ik ben benieuwd hoe u het tot nu toe vond gaan, ook binnen de kerkzaal.

   Namens het beamerteam, Aafke Zijlstra,
   e-mail: aszijlstra@tiscali.nl en (038) 455 1725
terug
 
 
 
 
Informatie

klik op het logo voor de tip
 


Toen was geloof nog heel gewoon. In de dienst van 16 augustus denken we na over geloof vroeger en nu.

Kerkweg 26
8024 AN Zwolle (Berkum)
route

 


Kerkblad De Hoofdhof
   
Klik op logo voor meer informatie
Persbericht Muziek met een Plus
 

Beleidsplan 2016 - 2021
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.