Meet & Movie Meet & Movie
Hoihoi,

Zondag op 25 oktober om 19:00 vindt er weer een Meet&Movie plaats in de Soos van de Hoofdhof. We vinden het belangrijk om met de jongeren in contact te blijven en zullen dat blijven doen door middel van de jeugdkerk en de Meet&… avonden, met daarmee de maatregels in acht genomen. 
Deze zondag gaan we de film Noah kijken.


Noah
'Noah' vertelt het epische Bijbelverhaal van de ark van Noach. In een wrede wereld zonder hoop, zonder regen en zonder gewassen, die overheerst wordt door krijgsheren en hun barbaarse troepen, staat één man aan de kant van het goede; Noach (Russell Crowe). Hij is een doorgewinterde strijder, een magiër en een genezer, maar het enige dat hij wil, is vrede voor hem en zijn gezin. Elke nacht heeft Noach visioenen over een eindeloze vloed, die het symbool is voor de vernietiging van alle leven. Gaandeweg begrijpt hij de boodschap die de Schepper hem stuurt. Deze heeft besloten om de mensheid te straffen en hen tot de laatste man te doden. Maar Hij geeft Noach een allerlaatste kans om het leven op Aarde te vrijwaren...Op 15 november 2020 vindt de volgende jeugdkerk plaats om 09:30
Op 29 november 2020 vindt de volgende Meet&… plaats. Dit keer een Meet&Seek. We gaan we op zoek naar een GeoCash die verborgen ligt ergens in Zwolle.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Sluit je dan gerust aan, je bent welkom.

 
terug